Screens

Vaarwel vervelende lichtinval op uw Tv-scherm of computer. Dop's Montage-screens zijn de ideale filters voor hinderlijk zonlicht, zowel thuis als op kantoor. En het leuke is: ze belemmeren nauwelijks het uitzicht dankzij de transparantiegraad die u bovendien zelf bepaalt. De optimale bescherming van uw privacy dus!

Met de introductie van de SC700 en de SC800 met vierkante kastvorm zijn onze screens helemaal afgestemd op de moderne minimalistische architectuur die nu erg populair is.

Een bijkomende nieuwigheid zijn de ultragrote screens. Hierdoor moeten er minder screens gekoppeld worden en creëert u dus één groot, uniform en strak geheel. Ideaal dus voor grote glaspartijen.

Gloednieuw binnen het gamma is het windvaste screen. Met een innovatief spansysteem in de geleider wordt het doek over de hele hoogte op zijn plaats gehouden. Op deze manier maakt het wind- en insectwerend screen definitief afscheid van wapperende doeken, bewegende onderlatten of hinderlijk zonlicht.

Laat u verrassen en neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.