** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

Rolluiken

Geen rolluiken geplaatst bij de bouw van uw woning? En u wilt toch ongewenste blikken en barre weersomstandigheden buiten houden? Dop's Montage rolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote sloopwerkzaamheden. Dop's Montage heeft 3 types rolluiken: De VR080, de VR130 en de VR140.

VR080
U wilt een rolluik zonder franjes, maar wenst geen toegevingen te doen op het gebied van kwaliteit. U wenst geen oneindige lijst van kleuren, lamellen of bedieningen, enkel een degelijk functionerend rolluik tegen een schappelijke prijs? Dan kunnen wij u ons rolluik VR080 aanbieden: een rechttoe rechtaan rolluik zonder compromissen maar met het vertrouwde kwalitatieve karakter dat Dop's Montage kenmerkt.

VR130
* Maximale lichtinval: De VR130 is verkrijgbaar met een afgeschuinde kast, die opvalt door haar robuuste en traditionele vormgeving. Deze kastvorm laat bovendien een goede lichtinval toe. Anderzijds kan geopteerd worden voor een afgeronde kast. Dop's Montage kiest hier voor een moderne, eigentijdse look. Met haar afgerond en compact design is de VR130 een echte streling voor het oog.

* Als optie kan men de VR130 ook verkijgen met een ingebouwde vliegenhor. Handig, zo hoeft u geen apart vliegenraam meer te plaatsen.

* Dit nieuwe rolluik kan uitgerust worden met een extra voordelig veiligheidspakket. Dit bestaat uit een ophefbeveiliging, extrusiekast, veiligheidsgeleiders, een veiligheidsonderlat en veiligheidslamellen.

Maximale breedte: 4 meter voor een hoogte tot 2 meter.
Maximale hoogte: 3 meter voor een breedte tot 2.70 meter.

VR140
Met het rolluik VR140 legt Dop's Montage de nadruk op de gecertificeerde veiligheid. De VR140 kan dan ook met recht een echt veiligheidsrolluik genoemd worden.

Wat maakt een rolluik tot een veiligheidsrolluik? Wat zijn de criteria?

* ondoordringbaar rolluikblad

* ophefbeveiliging

* onmogelijkheid om het blad uit de geleiders te rukken/trekken

* onmogelijkheid om de geleiders los te maken

De VR140 oefent niet alleen een afschrikkend effect uit op ongewenste bezoekers, maar werkt bovendien ook inbraakvertragend. Een indringer mag al heel wat middelen inzetten om dit rolluik te lijf te gaan. Na een minutenlange, vruchteloze inbraakpoging zal hij al gauw zijn actie staken. Volgens de opgelegde normen biedt dit rolluik gedurende minstens 15 minuten weerstand aan een agressor, waarvan 3 minuten "arbeid" (effectief contact). Zo wordt de inbraakpoging al gauw een té tijdrovende en bijgevolg té hachelijke onderneming. Het rolluik VR140 heeft heel wat testen doorstaan om het "weerstandsklasse 2" certificaat te behalen. Het potentiële inbraakmateriaal dat hierbij gebruikt wordt, gaat van schroevendraaiers, over een waterpomp- en gastang, tot houten en kunststof wiggen. Dit alles is onvoldoende om de VR140 "van z'n stuk te brengen".

Laat u verrassen en neem een kijkje in ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.